Rólunk

Az Ab-Original kft a lovak, kutyák és macskák számára készült kiegészítőkkel kezdett foglalkozni. Mivel a gyártónak kiváló minőségű termékei vannak állatok számára, amelyek mellett humán táplálékkiegészítőket is ugyanolyan magas szinten, a felszívhatóságra és hatékonyságra, illetve a hatóanyagok maximálisan hasznosítható mennyiségére összpontosítva gyártanak, 2012-ben engedélyeztettünk Magyarországi forgalmazásra is a honlapon kínált humán termékeket is, hogy a kedvencek mellett a gazdák, sportolók és emberek is élvezhessék a készítményeink nyújtotta előnyöket és támogatást.

A táplálkozásban és a kiegészítők alkalmazásában nagyon fontos hogy azokat testre szabottan adjuk, az adott igényekhez, az egyéb bevitt táplálékhoz és a terheléséhez igazodva. A bevitt táplálékoknak elegendő kalóriát kell adniuk, megfelelő emészthető energiát kell biztosítaniuk a tevékenységhez, terheléshez igazodva, ugyanakkor a bevitt tápláléknak megfelelő tápértéket, a szükséges vitaminokat és nyomelemeket is biztosítani kell az adott állat számára.

Termékeink a legmodernebb technológiával és alkotórészekkel készülnek, minőségi alapanyagokból. Az oldalon szereplő minden termék esetében jellemző a magas hatóanyag tartalom, a leghatékonyabb felszívhatóság és hasznosulás, mivel ezeket mi különösen fontosnak tartjuk.

Kiegészítőink sokféleségükben ezekhez a követelményekhez igazodnak, az általános vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó kiegészítőkön kívül adott területeket, kockázatokat vagy problémákat céloznak meg. Az itt szereplő termékek ízületi kiegészítők, lovak, kutyák, macskák és emberek számára. Az ízületek támogatása minden életkorban és mindenki számára fontos, hiszen a mozgékonyság minden teljesítmény alapja. Étrend-kiegészítőink az ízületek működésének támogatását, az ízületek és pocok védelmét, a mozgásszervi problémák megoldását célozzák.

Termékeink magas minőségük és elérhető áruk miatt hamar kedvelt táplálékkiegészítőkké, keresett termékekké váltak. Folyamatos fejlesztésünk eredményeképpen rendszeresen jelennek meg új termékek, amelyek gyártását minden esetben komoly kutatómunka előzi meg.

Gondosan megfogalmazott termékleírásainkat szeretnénk kiegészíteni vevőink értékeléseivel és az általuk küldött fényképekkel is, hogy azok másoknak is segítenek a kedvencük számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.